top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#72 – Aon: Focus op duurzame inzetbaarheid om elke generatie gezond aan het werk te houden

Door de grote personeelstekorten domineert recruitment nu de HR-agenda. Maar ook de aandacht voor duurzame inzetbaarheid groeit de laatste tijd sterk. Terecht, want in deze periode van personeelstekorten én economische turbulentie kun je als werkgever niet meer om duurzame inzetbaarheid heen. Juist dan moet je investeren in de weerbaarheid en veerkracht van medewerkers. Dat bepaalt voor een groot deel het succes van de organisatie.

Dat zegt Michiel van Meer, de gast in deze aflevering van de HR Podcast. Michiel is CHRO en statutair bestuurder van risico-adviseur Aon in Nederland, een bedrijf met wereldwijd 50.000 medewerkers in meer dan 120 landen, waarvan 2.500 in Nederland. Michiel vertelt over het belang van duurzame inzetbaarheid voor de organisatie en hoe zij dat implementeert. Zo streeft Aon ernaar om iedere generatie gezond aan het werk te houden, zich beter te laten ontwikkelen en zo uiteindelijk duurzamer inzetbaar te houden.


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.


HR Podcast #72 - Michiel van Meer - CHRO Aon Group Netherlands

#hrpodcast #duurzameinzetbaarheid #veerkracht #weerbaarheid #generaties #happyemployee #hrmanagement #leiderschap #chro #hrpraktijk #hracademy

55 views0 comments

Comentarios


bottom of page