top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#68 – Hoe de Radboud Universiteit Nijmegen bouwt aan duurzaam HR-beleid

Updated: Sep 22, 2022

Hoe geef je een organisatiecultuur die in 100 jaar is opgebouwd een 180-gradendraai? Terwijl de uitdagingen voor HR-afdelingen diverser en complexer zijn dan ooit: de krapte op de arbeidsmarkt, remote en hybride werken als norm, verdergaande digitalisering, veranderende normen en waarden op de werkvloer, klimaatverandering. Voor de werkende generaties zijn purpose, innovatie, welzijn en balans nu speerpunten. Wat zet je als maatschappelijk toonaangevende organisatie voor duurzaam HR-beleid nu hoog op de HR-agenda en wat laat je als hype voorbijgaan?

Dat zijn grote vragen, die extra zwaar wegen voor een grote en complexe organisatie met grote maatschappelijke verantwoordelijkheid. Hoe ga je daarmee om? In deze aflevering geeft Patricia Gielis daarop antwoord. Zij is Divisiedirecteur Human Resources bij de Radboud Universiteit in Nijmegen. Met als motto “je bent nodig” bouwt Patricia met een ambitieuze HR-agenda aan duurzaam HR-beleid, waarvoor zij de komende vijf jaar uittrekt. In een interessant gesprek schetst ze de grote uitdagingen voor HR en daagt ze HR-vakgenoten uit verantwoordelijkheid te nemen en kritischer te zijn.

Patricia is ook spreker op de HR Day, het jaarlijkse congres over innovatie in HR, dat dit jaar op 4 oktober in het WTC in Rotterdam plaatsvindt. Bekijk hier het programma: https://hrday.nl/


HR Podcast #68 - Patricia Gielis - Divisiedirecteur HR - Radboud Universiteit


37 views0 comments

Comments


bottom of page