top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#56 - CHRO of the Year 2021, Tjahny Bercx van Leaseplan over digitalisering en thuiswerken

Elk jaar is de prestigieuze verkiezing CHRO of the Year. Eind 2021 werd Tjahny Bercx van Leaseplan tot winnaar verkozen. De jury van vorige CHRO’s of the Year vindt hem een visionair en uitblinken in innovatie, impact en inspiratie. Bercx is één van de roergangers van de ingrijpende digitalisering van mobiliteitsbedrijf Leaseplan. Hoe heeft hij het bedrijf met 9000 medewerkers in beweging gekregen? Welke rol speelt hij daarin zelf? En heeft remote werken het digitaliseringsproces helpen versnellen?

In deze aflevering geeft Tjahny Bercx in een inspirerend gesprek de luisteraars een blik achter de schermen van de disruptieve digitalisering van Leaseplan. Openhartig vertelt Bercx over de lange weg die hij samen met de medewerkers tot nu toe heeft afgelegd. Als innovatieve denker geeft hij een genuanceerde kijk op de impact van thuiswerken. En hij heeft mooie tips voor aanstormende talenten die op weg zijn naar leiderschap in HR.


Tjahny Bercx was eerder te gast in de HR Podcast: luister hier naar aflevering 10.


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.


HR Podcast #56 - Tjahny Bercx - Chief People & Performance - Leaseplan


159 views0 comments

Comments


bottom of page