top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#50 - Innovatie in HR op het allerhoogste niveau

Deze 50ste aflevering van de HR Podcast begeeft zich op het allerhoogste niveau, dus in de boardroom. In die bestuurskamer zitten de HR-leiders aan de knoppen en creëren het klimaat voor innovatie met impact op HR. Hoe kijken HR-leiders naar innovatie en hoe belangrijk vinden ze dat? Data is veelal de belangrijkste grondstof voor innovatie, zo blijkt uit eerdere afleveringen van de HR Podcast. Maar hoe staat het met de datagedrevenheid in de HR-top?


Te gast is Toine Al, hoofdredacteur van CHRO Magazine en CHRO.nl. Toine is al jarenlang actief in het HR-werkveld en hij is samen met Irma Doze auteur van de management bestseller: HR-analytics, Waarde creëren met datagedreven HR-beleid. Binnenkort verschijnt daarvan de derde en volledig herziene editie. Toine gunt de luisteraar een kijkje over zijn schouder in de boardroom en in de werkkamer van de CHRO.


De HR Podcast is een initiatief van HR Praktijk en HR Academy. Bekijk het (live) online leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl


HR Podcast #50 - Toine Al - Hoofdredacteur CHRO Magazine / CHRO.nl

77 views0 comments

Comments


bottom of page