top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#32 - Meten van sentiment bij medewerkers op afstand

Updated: Jan 8, 2021

Verschillende vaccins zijn in aantocht, maar versoepeling van de huidige lockdown lijkt nog niet mogelijk. Business as usual blijft dus nog ver weg. Voor veel werkenden zal contact met collega’s en leidinggevenden ook de komende maanden nog op afstand plaatsvinden. Even langslopen om te vragen hoe het gaat, zit er nog niet in. Daarom blijft het ook in 2021 noodzaak voor werkgevers om de vinger aan de pols te houden bij hun remote workers.


In deze aflevering is Ester Koot te gast. Ze is research consultant bij onderzoeksbureau Motivaction in het team Sparkey dat zich specifiek richt op HR-onderzoek. Al sinds april doet Motivaction herhaaldelijk het nationaal corona-onderzoek dat inzicht geeft in hoe medewerkers én werkgevers het werken in tijden van corona ervaren. Aan de hand van deze onderzoeken vertelt Ester wat werkgevers en HR kunnen doen om het sentiment van hun medewerkers op afstand te volgen én hoe ze dat positief kunnen beïnvloeden.


Ester Koot is ook keynote spreker op het online congres Word HR Verschilmaker in 2021, dat HR Academy op 21 januari organiseert.HR Podcast #32 - Ester Koot - HRM Research Consultant - Motivaction63 views0 comments

Comments


bottom of page