top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#71 – De toekomstige rol van de HR-professional: de impact van de grote bewegingen

HR-professionals staan voor grote vraagstukken zoals de structurele personeelstekorten, oprukkende technologie en snel veranderende normen en waarden op de werkvloer. Welke impact hebben deze grote bewegingen in de maatschappij en organisaties op het vakgebied van HR? Hoe moet HR zich verder ontwikkelen om adequate antwoorden te kunnen geven en relevant te blijven? Welke rol kan de NVP, sinds jaar en dag de beroepsvereniging voor HR, daarin nog spelen?


In deze aflevering 71 geeft Irene Oerlemans op deze vragen antwoord. Zij is partner in HR-adviesbureau Bunchmark uit Amsterdam en is sinds dit jaar voorzitter van de NVP. Irene ziet dat de maatschappij nadrukkelijker de organisatie in komt en dat dit grote impact heeft op de positie van HR. Daarom voorziet zij de roep om steviger standpunten van HR! De NVP zal, naast het bijeenbrengen van vakgenoten, vooral richting geven aan de ontwikkeling van de HR-professionals van de toekomst.


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.


HR Podcast #71 - Irene Oerlemans - Voorzitter NVP - Partner Bunchmark
219 views0 comments

Comments


bottom of page