top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#55 - Gemeente Breda: inclusiviteit bevorderen door personeelsplanning met Dyflexis

Thuis- en hybride werken is voor mensen in de zorg, in logistieke centra, in winkels de horeca en de recreatie vaak niet mogelijk. Ook bij de gemeente Breda moeten de fietsenstallingen en de rondvaartboten volledig bemenst blijven. Innovatieve software maakt het ook voor de medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt gemakkelijk onderdeel uit te maken van de organisatie. Met meer inzicht en duidelijkheid voor zowel werkgever als werknemer zorgt de gemeente Breda nu voor een optimale bezetting van hun fietsenstallingen en rondvaartboten.

In aflevering 55 van de HR Podcast is Erwin van Buuren, Teamleider Parkeerbedrijf bij de gemeente Breda, te gast. Hij vertelt hoe de slimme workforce management software van Dyflexis helpt om de dienstverlening te verbeteren voor de burgers van Breda én de betrokkenheid te bevorderen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een boeiend gesprek over waarom planningssoftware nodig is bij een gemeente, wat er komt kijken om zo’n systeem te kiezen en in te voeren en hoe het gebruik ervan uitpakt voor de medewerkers.


Deze podcast wordt je aangeboden door Dyflexis. Hét complete workforce management systeem. Voor een optimale personeelsplanning en automatische urenregistratie, met betrouwbare koppelingen en heldere rapportages. Kijk voor meer informatie en boek je online demo op dyflexis.nl.


HR Podcast #55 - Erwin van Buuren - Teamleider Parkeerbedrijf Gemeente Breda34 views0 comments

Comments


bottom of page