top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#54 - Agile belonen: het nieuwe belonen voor wendbare organisaties

In moderne, wendbare organisaties bestaan functies nauwelijks meer, of veranderen voortdurend. Het werk is vaak projectmatig en er wordt zwaar geleund op persoonlijke initiatieven van medewerkers. Het gaat dan vooral om de rollen die een medewerker vervult en wat die persoon kan. Maar die situatie wringt en schuurt met de gangbare beloningssystemen. De huidige tijd vraagt om een nieuw beloningssysteem dat past bij de inbreng die beweeglijke medewerkers in een wendbare organisatie hebben.


En dat beloningssysteem dat is er ook, met een naam die ook helemaal past bij deze tijd: agile belonen. Wat dat precies is en of agile belonen nu de 'heilige graal' van het 'beweeglijk' belonen is, daarover gaat deze aflevering. Hierin is Lennart de Winter te gast. Hij is beloningsconsultant bij Bureau Baarda dat organisaties helpt met passende beloningssystemen. Lennart legt uit waarom de klassieke beloningssystemen niet passen bij veranderende, wendbare organisaties en hoe agile belonen een oplossing biedt.


Dit is de laatste aflevering voor het Kerstreces van 2021. Op 20 januari 2022 is er weer een nieuwe aflevering van de HR Podcast!


De HR Podcast is een initiatief van HR Praktijk en HR Academy. Bekijk het (live) online leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl


HR Podcast #54 - Lennart de Winter - Consultant Bureau Baarda


151 views0 comments

Comments


bottom of page