top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#51 - Diversiteit en inclusie bevorderen met technologie

Diversiteit en inclusiviteit (D&I) staat hoog op de managementagenda. Organisaties vinden het steeds belangrijker om ethisch en maatschappelijk bewust te handelen. Ook de publieke opinie vraagt dat. En er komt steeds meer onderzoek beschikbaar dat de voordelen van D&I voor organisaties laat zien. Maar het blijkt moeilijk om goede intenties te vertalen naar programma's die diversiteit en inclusiviteit echt bevorderen. Veel HR-afdelingen worstelen met praktische issues en zijn terughoudend om zich te bewegen op het gladde ijs van privacy en loerende discriminatie. Maar technologie kan de helpende hand bieden.


In deze aflevering is Oscar Lausegger te gast. De inzet van technologie om HR-uitdagingen te tacklen is zijn dagelijks werk. Dat doet hij als Human Capital Management Strategy Director bij techbedrijf Oracle. Oscar heeft een heldere en realistische kijk op de inzet van technologie om diversiteit en inclusie in organisaties te bevorderen. En privacy-issues hoeven daarbij geen belemmering te zijn!


De HR Podcast is een initiatief van HR Praktijk en HR Academy. Bekijk het (live) online leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nlHR Podcast #51 - Oscar Lausegger - HCM Strategy Director - Oracle102 views0 comments

Comments


bottom of page