top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#47 - Duurzame inzetbaarheid verbeteren met het Skillspaspoort

Werk verandert voortdurend, onder andere door digitalisering en de energietransitie. En de corona-pandemie zorgt daarbij nog voor een extra versnelling. In sommige sectoren is er krimp, terwijl in andere sectoren de vraag sterk groeit. Dat zijn factoren die impact hebben op de inzetbaarheid van mensen. Werknemers én werkgevers staan voor de vraag hoe zij relevant blijven op de arbeidsmarkt. De Luchtvaart Community Schiphol (LCS) heeft daar antwoorden op gevonden en samen met werkgeversorganisatie AWVN en het House of Skills het initiatief genomen voor het Skillspaspoort.


Wat het Skillspaspoort is en hoe het bijdraagt aan duurzame inzetbaarheid van werkenden, vertelt Margreet Hak in deze aflevering. Zij is als programma-manager bij de Luchtvaart Community Schiphol nauw betrokken bij de realisatie van het Skillspaspoort. Ook vertelt Margreet welke initiatieven LCS nog meer onderneemt voor de duurzame versterking van de arbeidsmarkt op Schiphol.


Margreet Hak spreekt ook op het online congres Succesfactoren voor re- en upskilling van HR Academy op 27 oktober 2021. Bekijk het programma!


HR Podcast #47 - Margreet Hak - Programmamanager Luchtvaart Community Schiphol65 views0 comments

Comentários


bottom of page