top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#45 - Atoss: Meer medewerkersbetrokkenheid met Workforce Management

Een groot deel van werkend Nederland werkt niet in 9 tot 5 banen maar in wisselende werktijden, zoals in productie, in de logistiek of in de retail. Medewerkers worden dan ingedeeld in roosters. De uitkomst van het roosterproces is vaak een bron van ontevredenheid en gedoe omdat er geen ruimte is voor persoonlijke voorkeuren en 'ingebakken' oneerlijkheid op de loer ligt. Maar door innovaties in slimme Workforce Management software kan het roosterproces ook het omgekeerde realiseren, namelijk méér betrokkenheid, zelfredzaamheid én employee engagement.

Welke innovaties dat zijn en wat die verbeteringen in de praktijk brengen, vertelt Remco Nijland in deze aflevering. Hij is Workforce Management Consultant bij Atoss, een leidende ontwikkelaar van Workforce Management software, die wereldwijd actief is. Remco geeft helder zicht op werknemersbetrokkenheid als een onderbelicht, maar krachtig aspect van Workforce Management.


Deze podcast wordt je aangeboden door Atoss Workforce Management Software. Met slimme oplossingen helpt Atoss organisaties om het potentieel van hun medewerkers volledig te benutten en de flexibiliteit van de personeelsinzet te vergroten. Kijk voor meer informatie op atoss.nl


HR Podcast #45 - Remco Nijland - Atoss Workforce Management


196 views0 comments

Comments


bottom of page