top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#42 - VodafoneZiggo: Hybride werken is het nieuwe werken

Updated: Jun 28, 2021

Na de zomer zijn de meeste vaccinaties wel gezet en de coronabeperkingen vrijwel opgeheven. Dus werken organisaties nu aan scenario's om terug te keren naar kantoor. Hybride lijkt daarvoor het sleutelwoord: deels thuis en deels op kantoor werken. Veel organisaties denken na over dit scenario. Maar VodafoneZiggo heeft echt de beslissing genomen en gaan een vernieuwend hybride werkbeleid doorvoeren.


Wat komt er allemaal bij kijken om echt hybride te werken en waar loop je in de praktijk dan tegen aan? Dat komt Thijs van Loon vertellen in aflevering 42 van de HR Podcast. Thijs is HR Director Reward & People Experience bij VodafoneZiggo. Hij heeft met zijn (management) team het hybride werken helemaal voorbereid. Het vernieuwende werkbeleid is klaar om direct ingevoerd te worden zodra alle beperkende maatregelen worden opgeheven die het RIVM voorschrijft.


Thijs van Loon spreekt ook op het online event Tomorrow@work. op 15 & 16 september 2021. Hij deelt de ervaringen met het hybride werkbeleid bij VodafoneZiggo. Bekijk het programma!


HR Podcast #42 - Thijs van Loon - HR Director Reward & People Experience - VodafoneZiggo

496 views0 comments

Comments


bottom of page