top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#34 - Innovatie in HR: wat leert het verleden?

Geen toekomst zonder verleden, luidt het gezegde. Daarom kijkt de HR Podcast in deze aflevering achterom naar 14 jaar innovaties in HR. Wat zijn de grote bewegingen, hoe zijn ze ontstaan en hoe hebben deze - tot op de dag van vandaag - het HR-vak veranderd? Maar ook: op welke gebieden is er weinig vernieuwing en zijn daarin nog veranderingen te verwachten? Een interessante blik op vernieuwing in HR bekeken door de bril van een opgewekte HR-watcher.


Peter van den Hout, co-host van de HR-podcast, hoofdredacteur van HR Praktijk en programmamanager van HR Academy, maakt na 14 jaar in HR ondergedompeld te zijn geweest een nieuwe carrièrestap. In deze aflevering van de HR-podcast neemt hij daarom afscheid door zijn kijk te geven op 14 jaar innovaties in HR. Zo helpt hij huidige HR-innovaties – of juist het gebrek daaraan – te duiden. En natuurlijk geeft hij de luisteraars nog een paar praktische tips voordat hij afzwaait.


Afleveringen waarnaar Peter verwijst:


Aflevering 9: Betere mensen selecteren door moderne assessments met Bas van den Haterd Aflevering 12: Randstad - Business impact maken met People Analytics met Nicole Snijder


HR Podcast #34 - Peter van den Hout vormalig co-host van de HR Podcast
102 views0 comments

Comments


bottom of page