top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#66 – Doordacht digitaliseren van HR laat mensen het verschil maken

Het systemenlandschap voor HR is de laatste jaren ingrijpend veranderd. Het aanbod van software voor HR-toepassingen is explosief gegroeid tot inmiddels enige honderden softwarepakketten. En de systeemkeuze voor HR is niet meer beperkt tot een aantal grote geïntegreerde suites. Het grote aanbod voor specifieke toepassingen kan met slimme koppelingen aan elkaar worden geknoopt. Maar los van alle innovatie, blijft het onveranderd belangrijk om de invoering van HR-systemen organisatorisch goed voor te bereiden.

Wat is het wezenlijke verschil tussen automatiseren en digitaliseren? Wat zijn de trends in het groeiende aanbod van HR-toepassingen? En hoe pak je de invoering van nieuwe HR-systemen goed aan? Prangende vragen die rondgaan op HR-afdelingen. Om helder zicht te krijgen op IT voor HR, zijn in deze aflevering te gast: Jon de Vries en Hans Hoogendoorn van HR-consultancybureau Bonte Bij. Beide staan midden in de praktijk van de selectie en invoering van HR-toepassingen en delen hun inzichten en ervaringen: wat is ‘hot’ (and not) en wat zijn de do’s & don’ts.


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.

HR Podcast #66 - Jon de Vries - Hans Hoogendoorn - Bonte Bij

#hrpodcast #hrtech #ehrm #projectmanagement #digitalisering #innovatie

202 views0 comments
bottom of page