top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#33 - HR en Communicatie maken samen het verschil in transformatie

In de praktijk weten de disciplines HR en Communicatie elkaar niet altijd goed te vinden. Toch kan een intensieve samenwerking tussen die twee bij transformatieprocessen wel degelijk het verschil maken. Dat blijkt ook bij Royal FloraHolland, in de volksmond bekend als de bloemenveiling Aalsmeer. De ingrijpende digitalisering van het bedrijf heeft grote impact op de bedrijfsvoering én de medewerkers. HR en Communicatie trekken hierin samen op om de grote veranderingen in de organisatie te laten landen.


Een groot transformatieproces uitrollen tijdens de corona-uitbraak, terwijl de handel instort, één deel van het bedrijf thuis werkt, en het andere in de logistiek op anderhalve meter probeert te werken. Ga er maar aanstaan! Een zware opgave voor Sabrina Deij (Communicatie) en Walter Minderhoud (HR) van Royal FloraHolland. Maar door hun intensieve samenwerking konden zij in deze uitdaging het verschil maken. Ze vertellen er samen over in deze aflevering van de HR Podcast.


Sabrine Deij en Walter Minderhoud waren ook sprekers op het online congres Word HR Verschilmaker in 2021, dat HR Academy op 21 januari organiseerde. Kijk hier voor de actuele programmering van HR Academy.


HR Podcast #33 - Sabrina Deij (Communicatie) en Walter Minderhoud (HR) - Royal Flora Holland


292 views0 comments

Commentaires


bottom of page