top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#89 Gwen Kolader, Global Head DE&I Hexaware over de positieve business-impact van DE&I


De term Diversity, Equality & Inclusion is inmiddels binnen het HR-domein en daarbuiten al aardig ingeburgerd. Maar weet iedereen ook wat er precies mee wordt bedoeld? En wat een DE&I-beleid inhoudt?


De gast van aflevering 89 van de HR Podcast, Gwen Kolader, begon haar HR-loopbaan bijna 20 jaar geleden als HRM junior bij een advocatenkantoor. Ze ontwikkelde zich in de tussenliggende jaren als een HR-leider met een duidelijk gezicht en is al vanaf het eerste begin lid van de CHRO Community.


'DE&I wordt vaak gezien als een 'HR-dingetje'. Maar het moet echt opgenomen worden in alles wat je doet in de organisatie'

In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het wereldwijde DE&I-beleid bij Hexaware, de partij achter Mobiquity.


Volgens haar omgeving vervult Gwen haar rol recht vanuit het hart en met grote gedrevenheid en is zij de ideale belichaming van waar DE&I voor staat.


Hoe ze dit doet? Daar vertelt ze in deze podcast uitgebreid over.
Implementeer een strategisch DE&I-plan en verbeter bedrijfsresultaten De impactvolle masterclass Diversiteit, Gelijkwaardigheid en Inclusie i.c.m. Virtual Reality bereid je voor om een strategisch DGI-plan te ontwerpen en je resultaten als organisatie te verbeteren. Je leert de impact van DGI op bedrijfsresultaten te begrijpen en te waarderen, DGI-doelen te stellen op korte en lange termijn, geschikte DGI-interventies te bepalen en belangrijke gegevens te verzamelen en analyseren. Met de waardevolle toevoeging van Virtual Reality en empathie krijg je de tools om risico's te minimaliseren en samen te werken met stakeholders.

44 views0 comments

Comments


bottom of page