top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#84 Susan Karnebeek, CPO Groendus over de rol van HR bij fusies en overnames

Fusies en overnames zijn een actueel onderwerp waar veel organisaties de tanden op stuk bijten. Dat maakt de ervaringen van vakgenoten des te interessanter. In deze aflevering van de HR Podcast is Susan Karnebeek, Chief People Officer bij energienetwerk Groendus te gast.


'Je kunt struikelen op details. Op onverwachte momenten moet je er veel energie in steken'

Susan deed de laatste jaren veel ervaring op met HR in scale-ups die door fusie en overname groeien. De laatste zes jaar bij Bergman Clinics. En ook bij Groendus waar ze onlangs is gestart staat dit onderwerp op haar agenda.


Vanuit die rol geeft ze antwoord op vragen als: Wat zijn vanuit de HR-portefeuille de grootste uitdagingen in overnameprocessen? Hoe kun je als HR-leider vanuit die rol plannen van het management voor een fusie of overname het beste voorbereiden? En in welke fase van die planvorming zou je daarin vanuit HR betrokken moeten worden?De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.44 views0 comments

Comments


bottom of page