top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#93 - Hoogleraar Charissa Freese over de rol van lijnmanagers, de toekomst van werk en betrokkenheid van medewerkers

Updated: Apr 18


 

In deze aflevering van de HR Podcast is Charissa Freese te gast. Charissa is Vice Dean van TIAS School for Business en Society, bijzonder Hoogleraar HRM & Sociale Zekerheid aan de Tilburg University, en expert op het gebied van arbeidsrelaties en arbeidsmarkt. 


'HR moet bij digitalisering heel goed nadenken wat dat betekent voor mensen die dit werk nu uitvoeren. Houden zij nog interessant werk en zo niet, hoe kunnen we dat tij zien te keren?'

Charissa gaat in op diverse strategische HR-vraagstukken en kijkt samen met Toine Al en Ruud Coumans wat de huidige wetenschappelijke inzichten ons kunnen leren. Zo spreken ze over de cruciale rol van lijnmanagers, de toekomst van werk en hoe je kunt bouwen aan een toekomst waarin elke werknemer zich gewaardeerd voelt. 


Ook bespreken ze de collegereeksen Cultuurverandering & gedrag en Strategie & bedrijfskunde voor HR, die de HR Academy in samenwerking met TIAS organiseert.De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠ en ⁠HR Praktijk⁠ en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en  ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.

25 views0 comments

Comments


bottom of page