top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#92 - Caroline Tervoort, CHRO KPMG Nederland over de impact en rol van de HR-leider

Wat bepaalt in de huidige tijd de rol van de HR-leider en hoe kan deze het beste op de voorgrond treden? En hoe waarborg je inclusie, psychologische en sociale veiligheid nu écht? Toine Al en Ruud Coumans vragen het aan Caroline Tervoort, CHRO van KPMG Nederland en CHRO of the Year 2023.


‘Het is belangrijk dat we mensen in leidinggevende posities brengen die daar ook talent voor hebben'

 

Caroline blikt in deze aflevering van de HR Podcast terug wat het winnen van de award voor haar persoonlijk en binnen KPMG betekent. Hoe ze als HR-leider binnen de organisatie te werk gaat en wat HR-leiderschap in het algemeen volgens haar inhoudt.   

 

Caroline is tevens spreker tijdens de Leadership in HR Summit op 17 april in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Tijdens de sessie 'Integer leiderschap onder een vergrootglas' gaat ze in op de vraag hoe je als leider het beste in beeld komt en op de voorgrond treedt met de impact die je voor ogen hebt.


De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠ en ⁠HR Praktijk⁠ en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en  ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.11 views0 comments

Comments


bottom of page