top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#87 - Design Thinking voor HR: mensgericht en creatief complexe problemen oplossen

Loop je vast in bestaande patronen en wil je een verfrissende en effectieve methode ontdekken om je organisatie in beweging te krijgen? Maak kennis met Design Thinking! Deze mensgerichte aanpak helpt je om ondernemend en creatief complexe problemen op te lossen.


'Design Thinking is een heel goede manier om je positie als HR Business Partner te verstevigen'

In aflevering 87 van de HR Podcast is ⁠Rex Bierlaagh⁠ te gast. Rex is een ondernemer met expertise in innovatiemanagement en docent van de masterclass ⁠Design Thinking voor HR-professionals⁠ van ⁠HR Academy⁠. Met verschillende methoden helpt Rex onder andere HR-professionals binnen organisaties om creatiever problemen op te lossen. Rex vertelt graag over hoe je voor dagelijkse én nieuwe HR-vraagstukken tot echt nieuwe oplossingen komt.


De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠ en ⁠HR Praktijk⁠ en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en  ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.


52 views0 comments

Comments


bottom of page