top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#83 Professioneel stemgebruik: informeren, motiveren én inspireren met je stem

In aflevering 83 van de podcastserie over innovatie en leiderschap in HR is ⁠Alex Boon⁠ te gast. Hij is een ervaren sprekerstrainer en heeft zich vanuit zijn achtergrond als logopedist gespecialiseerd in hoe je je stem kunt gebruiken om effectiever te communiceren. Alex heeft het boek 'Hoe zal ik het zeggen?' geschreven. Daarin legt hij uit wat de kracht van je stem is en hoe je deze kunt inzetten om je boodschap beter over te brengen. Hoe je je verhaal structuur geeft en er plezier aan beleeft om het te vertellen.


'Breng de beweeglijkheid mee in de interactie die je met anderen hebt'

In deze podcast gaat hij dieper op de vraag in waarom effectief stemgebruik specifiek in het werk van de HR-professional belangrijk is. In hoeverre je anderen in hun gedrag kunt beïnvloeden door het juiste stemgebruik. En wat dit betekent in de praktijk voor organisaties.

Wil jij zelf je stem beter leren gebruiken? Op 19 september verzorgt Alex bij ⁠HR Academy⁠ de online masterclass ⁠Professioneel stemgebruik⁠ - ⁠Het verschil tussen inhoud hebben en inhoud overdragen⁠. In één dagdeel leert Alex je hoe je je stem adequaat kunt gebruiken om gehoord te worden en met je boodschap te informeren, motiveren én inspireren.

25 views0 comments

Comments


bottom of page