top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#80 Thomas Mulder, CHRO VodafoneZiggo: 'HR schuift veel meer op naar het centrum van de organisatie'

Thomas Mulder⁠ is sinds 2018 executive director HR bij VodafoneZiggo en eindverantwoordelijk op HR-gebied voor alle ruim 7.000 medewerkers van het bedrijf. Eerder vervulde hij diverse HR- en businessfuncties binnen Vodafone. In zijn rol heeft hij de organisatie op meerdere fronten stappen vooruit laten maken. Onder meer door een reeks herstructureringen en andere transformaties waaraan hij heeft meegewerkt. Zoals in de afgelopen jaren, aan de digitale transformatie van VodafoneZiggo. Verder kaartte hij in een vroeg stadium MeToo-vraagstukken aan, toen daar in Nederland nog nauwelijks aandacht voor was.


Over deze ontwikkelingen en meer spreken Toine Al en Ruud Coumans met Thomas Mulder in aflevering 80 van de HR Podcast.


De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠, ⁠HR Praktijk⁠ en HR Academy en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.


Thomas is ook keynote speaker op de komende editie van ⁠⁠Leadership in HR⁠⁠, waar hij zal spreken over omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

172 views0 comments

Comments


bottom of page