top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

# 76 - Hoe zet je de juiste HR-analytics in voor de uitdagingen van vandaag?

De maatschappelijke, politieke en economische uitdagingen van tegenwoordig hebben impact op ons werk en op de koers van organisaties. In die context zijn ze dan ook bepalend voor het HR-beleid en de gekozen HR-strategie. Welke data zou je als HR-leider willen gebruiken om de strategie door te ontwikkelen en te onderbouwen? En processen te monitoren? Hoe wil je HR-data, HR-analytics en HR-systemen inzetten? En hoe stippel je daarin je koers uit?


'Je kunt heel veel data ontsluiten. Maar als je niet weet waarnaar je op zoek bent, heb je vooral een groot bos aan data. De eerste vraag is dan ook welke hypotheses je eigenlijk wil toetsen'

In aflevering 76 van de HR Podcast is Jan-Willem Bouwmeester te gast. Jan Willem is Director Global Learning & Leadership bij Vanderlande, een internationaal opererende onderneming die transportsystemen voor interne logistiek levert. Hij heeft al vele jaren ervaring met het gebruik van HR-data en -systemen. Hij deelt dan ook zijn ervaring en expertise en geeft antwoord op de vraag: Hoe zet je als HR-leider de juiste analytics in voor de uitdagingen van vandaag?


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.


70 views0 comments

Commentaires


bottom of page