top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#73 – Job crafting als tool om de organisatie flexibeler en medewerkers beter inzetbaar te maken

Om de organisatie flexibeler en medewerkers beter inzetbaar te maken, is de traditionele functieomschrijving achterhaald. Dat vraagt om anders omgaan met taken en rollen in de organisatie dan we gewend zijn, oftewel job crafting. Maar hoe zorg je ervoor dat medewerkers zelf de regie kunnen nemen over de invulling van hun taken en werkzaamheden? Hoe je dat aanpakt vertelt Jan Tjerk Boonstra in deze aflevering.


Jan Tjerk Boonstra is principal consultant bij Human Capital Group en docent bij HR Academy, waar hij een masterclass over job crafting verzorgt. In deze masterclass leert hij deelnemers hoe je werknemers kan betrekken bij de invulling van hun baan. In deze aflevering bespreken we hoe job crafting de noodzakelijke wendbaarheid van een organisatie kan vergroten, hoe je empowerment stimuleert en wat dit betekent voor leidinggeven en performance management.


De HR Podcast is een initiatief van CHRO.nl en HR Praktijk.nl. Bekijk ook het leer- en event-aanbod voor HR-professionals op HR Academy.nl.


HR Podcast #73 - Jan Tjerk Boonstra - Principal Consultant - Human Capital Group
105 views0 comments

Comentários


bottom of page