top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#41 - Royal De Heus: Internationale groei met slimme leeroplossingen

Het Nederlandse bedrijfsleven kent grote namen zoals Philips, Heineken en Ahold. Maar er zijn ook blinkende pareltjes die bij het grote publiek bijna niet bekend zijn. Zoals Royal De Heus, producent van diervoeders. Dit oer-Nederlandse familiebedrijf bedrijf is wereldwijd actief en heeft vestigingen in meer dan 20 landen. Het bedrijf groeide in 10 jaar tijd van 2000 naar 8000 medewerkers. Kennisdeling was en is het vliegwiel voor de sterke groei.


10 jaar geleden begon Isolde Eleveld-Terwel bij Royal De Heus als Group Director Human Resources. Onder haar HR-leiding verviervoudigde wereldwijd het aantal medewerkers. Kennisdeling en talentontwikkeling zijn voor Isolde essentieel bij de snelle groei en daar wordt fors in geïnvesteerd. In deze aflevering vertelt Isolde hoe zij dat in de praktijk tot uitvoering brengt en welke rol HR software daarbij speelt.


Deze aflevering word je aangeboden door Cornerstone on Demand, de wereldwijde leverancier van talentmanagementsoftware die baanbrekende oplossingen biedt om organisaties te helpen het potentieel van de moderne beroepsbevolking te realiseren. Bekijk de oplossingen op CornerstoneOnDemand.com


HR Podcast #41 - Isolde Eleveld-Terwel Group Director HR - Royal De Heus



309 views0 comments
bottom of page