top of page
Search
  • Writer's pictureRedactie

#90 - Hoe creëer je een veilige werkomgeving?

Het onderwerp raakt elke organisatie: een veilige werkomgeving creëren. Hoe doe je dat? Hoe krijg je een goed beeld van de knelpunten in jouw organisatie? Welke instrumenten heb je om effectieve verbeterslagen te maken?


'Een veilige werkomgeving begint bij de top'

In aflevering 90 van de podcast over innovatie en leiderschap in HR zijn ⁠Bea Aarnoutse⁠ en ⁠Charlotte van den Wall Bake⁠ te gast. Beiden zijn docent van de masterclass ‘⁠In vijf stappen naar een veiligere werkomgeving⁠’ van ⁠HR Academy⁠. Zij bespreken wat je kunt doen om de psychologische en sociale veiligheid in je organisatie te verbeteren.


De HR Podcast is een initiatief van ⁠CHRO.nl⁠ en ⁠HR Praktijk⁠ en gaat over leiderschap en innovatie in HR. Elke twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Luister onderweg, op het werk of thuis in de bekende podcast apps zoals ⁠Spotify⁠, ⁠Apple Podcast⁠ en  ⁠Google Podcast⁠. Abonneer je in de app op de HR Podcast, zodat je geen aflevering meer hoeft te missen.
Masterclass 'In vijf stappen naar een veiligere werkomgeving'

Wil je meer leren over dit onderwerp? Schrijf je dan in voor de masterclass 'In vijf stappen naar een veiligere werkomgeving' via HR Academy. Niet alleen leer je het hoe en waarom van een veilige werkomgeving beter begrijpen, maar je krijgt ook praktische tools en inzichten om de veiligheid in jouw organisatie te verbeteren.

58 views0 comments

댓글


bottom of page